Εύκολο παγωτό vegan χωρίς ζάχαρη

Ένα πανεύκολο παγωτό υγιεινό και καθαρό. Για να το κάνετε χρειάζεστε μόνο λίγα υλικά και ένα μπλέντερ.

Υλικά

1 τενεκεδάκι γάλα καρύδας βιολογικό (κρύο, να είναι στέρεο)

1 τενεκεδάκι κρέμα καρύδας βιολογική

Γεύσεις που θα χρησιμοποιήσετε πχ κακάο , λεμόνι, βανίλια κτλ. Στη φωτογραφία βλέπετε 2 γεύσεις με κακάο και με λεμόνι.

3 κουταλιές σούπας Σιρόπι από χουρμά βιολογικό

Εκτέλεση

Στραγγίζετε σε ένα σουρωτήρι το γάλα καρύδας, να μείνει μόνο το συμπηκνωμένο μέρος και να φυγει το νερό της. Βάζετε το υπόλοιπο στο μπλέντερ μαζί με το σιρόπι χουρμά και την κρέμα καρύδας. Αν και η κρέμα έχει υγρά στο κάτω μέρος μην τα συμπεριλάβετε, χρησιμοποιήστε το παχύρευστο μέρος μόνο. Ρίξτε τη γεύση που θέλετε πχ 3-4 κουταλιές κακάο ή χυμό από μισό λεμόνι. Χτυπήστε τα στο μπλέντερ για 2-3 λεπτά και τοποθετήστε σε σκεύος στην κατάψυξη.

Μπορείτε να προσθέσετε κομμάτια ξηρών καρπών, φυστικοβούτηρο και όποια άλλη γεύση σας ταιριάζει!

Μοιραστείτε το

Ομάδα σύνταξης

Ομάδα σύνταξης

Οι πιο επίκαιρες και επιστημονικές πληροφορίες για καλή διατροφή και υγεία.

Η γνώμη σας